Páciensét szeretettel várjuk és odaadással kezeljük a rendelőnkben!

A székesfehérvári Hedent Fogászaton elérhető szakorvosi kezelések és CT berendezés lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy páciensét a legmegfelelőbb ellátásban részesítse. Amennyiben a diagnosztikához 3D-s CT felvételre van szüksége vagy a kezelés részeként parodontológiai szakellátás indokolt, keressen minket bizalommal.

Töltse ki digitális beutalónkat!

  Beutalt páciens:
  Beutaló orvos:

  Néhány fontos információ a beutaláshoz:

  A Hedent Fogászatról

  A Hedent Fogászat Székesfehérvár szívében évtizedek óta sikeresen működő fogászati rendelő. Szeretjük a pácienseinket és szerencsére ők is minket. Dr. Hegedű Marianna parodontológus szakorvos vezetésével együtt dolgozó csapat, a fogászati kezelések teljes skáláját lefedi. Gyakran keresnek fel minket a fogágybetegséggel kapcsolatos problémákkal leendő pácienseink, és számos esetben orvos kollégák beutalóit is fogadjuk hasonló kezelésekkel kapcsolatosan. Rendelőnkben elérhető CT berendezés lehetőséget biztosít a tökéletes és részletes diagnosztikához. Szakterületünk továbbá az implantológiai beavatkozások és fogpótlások, melyek terén szintén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

   

  Mit vállalunk az Ön irányába?

  Ha egy olyan parodontológiai vagy fogászati implantátum beültetését indokoló esettel találkozik, amelyet az Ön rendelőjében bármilyen oknál fogva nem tudnának ellátni, kérjük, referálja hozzánk a páciensét bizalommal!
  A lent található űrlap segítségével elküldheti nekünk az információkat a kezeléssel kapcsolatosan, kérjük, adja meg a páciens elérhetőségét! Mi felvesszük vele a kapcsolatot, foglalunk egy első konzultációt, Önnek semmit nem kell tenni. Ennek ellenére mindenről tudni fog! Ígérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk betege időpontfoglalásáról, a konzultáció eseményeiről és elküldjük Önnek elektronikus úton a kezelési tervet, amennyiben a páciens úgy dönt, hogy szeretné kérni azt.
  Amennyiben a kezelés elkezdődik, precízen tájékoztatjuk majd a kezelés menetéről, a kezelő orvosa, azaz Ön számára fontos mérföldkövekről és várható következő lépésekről. Amikor véget ér a kezelés, a pácienst további fogászati ellátásra visszautaljuk Önhöz és elküldjük Önnek a kezelés részletes riportját.

  Hogyan utalhat be hozzánk pácienst?

  A legegyszerűbben hozzánk pácienst a lenti űrlap kitöltésével utalhat be. Kérjük, pontosan töltse ki a beteg és az Ön adatait is, valamint néhány sorban írja le az esetet. Amennyiben készült, úgy küldje el nekünk kapcsolódó dokumentációt (röntgent, fényképeket stb.)

  Európai Regionális Fejlesztési Alap