Bio-fogfehérítés

Hedent biofogfehérítés, a természetes siker kulcsa!

Tudta Ön, hogy a fehér fogak jelentik a siker zálogát nem csak a karrierben, de a hétköznapi élet során is? A ragyogó fogsor önbizalmat ad, ápoltságot sugall, sikerre vihet az üzletben és a magánéletben is. Próbálja ki a Hedent Fogászat és Mosolyközpont legújabb, természetes fogfehérítési eljárását, és gyűjtse be a sikereket!

Peroxidmentes OxygenWhite fogfehérítő rendszer:

- hatékony
- nem maró hatású
- nem károsítja a fogzománcot
- 3-6 hónap elteltével megismételhető
- alkalmazása kényelmes és biztonságos
- alkalmazási idő 3x15 perc

Nemrég még kockázatos, és sok esetben fájdalmas procedúráknak kellett volna alávetnie magát, hogy fogai visszanyerjék eredeti színüket, ma már azonban pár perc alatt, veszély és fájdalom nélkül lehet újra régi a fogsora.
Haladjon a korral Ön is!Az elavult módszerek helyett használja a legújabb, az egészségének is legmegfelelőbb fogfehérítő eljárást, a Hedent Mosolyközpont peroxidmentes biofogfehérítését!
Fogai védelme érdekében a peroxidot mellőző fogfehérítés során használt zselé kevésbé agresszív, mint a hidrogén-, vagy a karbamid-peroxid, nem rongálja a fogzománcot, mégis akár kilenc árnyalattal fehérebbé teheti a fogakat, ráadásul mindezt gyorsan és teljesen fájdalommentesen.
A módszer lényege, hogy fotókémiai eljárással, UV-fénnyel megvilágított zselé segítségével végezzük a fogak fehérítését, amelynek során a fogban a színes pigmentek elszíntelenednek, de anyagában változatlan marad a fogzománc, és az eljárás során keletkezett fehérség akár 3 hónapon keresztül is változatlanul fennállhat. Ráadásul a peroxidmentes fogfehérítő készítmény csak természetes alapanyagokból áll.
Próbálja ki a Hedent Mosolyközpontban, milyen önfeledten nevetni, önbizalommal telve, sikeresen élni most KARÁCSONYI AKCIÓNKBAN! Részletekért kattintson ide: Fogfehérítés Akció