Fogékszer

fogékszerA fogzománc épségének megbontása nélkül,fúrás nélkül, a kívánt ékszert adhezív technikával ragasztjuk fel a fogra.

A fogékszer a mai trendeknek megfelelően különböző színekben, formákban, méretekben kapható. Felhelyezése egyszerű, gyors és fájdalommentes, az adhezív technikának köszönhetően a fog roncsolódása nélkül történik. A felhelyezés során a fog felületét előkezeljük, bevonjuk ragasztóréteggel, és egy folyékony tömőanyag rétegbe helyezzük bele a követ. Általában valamelyik kismetsző fog éli részére tesszük fel, de egyéb megoldás is lehetséges. Ha megunnánk a fogékszerünket, nincs más teendő, mint leszedetni. Mivel a fogban nem alakítottunk ki üreget, ezért „heg” nélkül eltüntethető. Egy egyszerű polírozással, lakkozással a fog olyan, mint azelőtt volt.

Fogékszer hasznos tanács lehet:

A fogékszer mindenképpen egy rendezett, szép fogazaton mutat esztétikusan, mely kiemeli a viselője bájos mosolyát. Ezért azt ajánlom, hogy csak akkor rakassunk fel, ha minden szemet tényleg a fogainkra szeretnénk irányítani.
ptathatja.