Fogfehérítés

fogászat fogfehérítés

Az esztétikai fogászat fejlődésével egyre nagyobb az igény a ragyogóan szép, fehér fogakra. A fogfehérítés az esztétikai fogászat egyik alapvető technikájához sorolható.

 

A fogak elszíneződését több tényező okozhatja:fogfehérítés1

- dohányzás

- kávé, tea

- különböző ételek, színezékek

- gyökérkezelt fogak

- régi tömés elszíneződött széle

 

Minden egyes fehérítés előtt az érintett fogakat gondosan meg kell tisztítani és polírozni.

 

A rendelői fogfehérítés során a fog felszínére zselét helyezünk, amely halogén lámpa hatására10-15 perc alatt fejti ki fehérítő hatását. Szükség esetén ezt 3x egymás után megismételjük. Nagyon látványos, több árnyalatbeli fehéredés érhető el akár 1 óra alatt.

 

Belső fogfehérítést általában a front régióban gyökérkezelt fogaknál alkalmazunk, amikor a fog elszürkült.

 


 Újdonság!!! A hófehér fogsor a siker záloga! - Bio-fogfehérítés a Hedent Mosolyközpontban

Bio FogfehérítésÖn is szeretne sikeres lenni? A Hedent tudja a megoldást!
Kevés kellemetlenebb helyzet van annál, mint amikor elszíneződött fogainkat takargatnunk kell beszéd, nevetés közben. Pedig a sárga fogak ellen ma már nem nehéz tenni. Nevessen Ön is önfeledten! Ön nem mer? Akkor ideje fogat fehéríttetni! Az önbizalom egyenlő a sikerrel, a siker záloga pedig a Hedent Fogászat és Mosolyközpont új, fájdalommentes, gyors fogfehérítési eljárása a Bio-fogfehérítés!
Tudta Ön, hogy az állásinterjúkon és az üzleti megbeszéléseken mit néznek meg először az emberen? Talán meglepő, de többek között a fogainkat! Hogy miért? Mert az ápoltság, az igényesség itt kezdődik! De nemcsak az munkában, hanem a magánéletben is rendkívül fontosak a ragyogó fogak. Egy randevún is elengedhetetlenül fontos, hogy tiszta, fehér fogsorral érkezzünk, ha hódítani szeretnénk.
A sikeres fellépés, magabiztos megjelenés mellett természetesen egészségügyi szempontok is szólnak a fehér fogsor mellett, hiszen az elszíneződött fogak nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem súlyos fog- és egyéb betegségek forrásai is lehetnek.
Új, fájdalommentes fogfehérítési eljárásunk keretében néhány perc alatt visszanyerheti fogsora eredeti fehérségét, és elszíneződött fogai a múlté lesznek. Ha az Ön szenved elsárgult fogaitól, jöjjön el a Hedent Fogászat és Mosolyközpont fogfehérítő kezelésére, és több árnyalattal fehérebb foggal távozhat!


 

Fogfehérítésnek két formája létezik:

- rendelői fogfehérítés

- otthoni fogfehérítés

 

Az otthoni fehérítés a fogakról készített, fogtechnikus által előállított speciális sín segítségével történik. A kívánt árnyalat eléréséhez 7-10 napos alkalmazás szükséges.

 

Hasznos: A fehérítés kizárólag a saját fogra van hatással, a tömésekre, koronákra, hidakra, héjakra nem.

 

Hedent Fogászat Székesfehérvár - Hedent Mosolyközpont