Fogorvos - fogászati szakasszisztens - klinikai fogászati higiénikus csapatunk

 Fogorvos csapatunk

 

Dr. Hegedűs Marianna vezető fogorvos

dr. Hegedűs Marianna fogorvos

Vezető fogszakorvos, a parodontológia szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Specialitása:  parodontológiai kezelések, műtétek

A rendelő vezető orvosa, 1991-ben diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1996-ban és 2006-ban szakvizsgázott kiváló eredménnyel. Rendszeres résztvevője a legkülönbözőbb témájú fogászati továbbképzéseknek, érdekli az esztétikai fogászat, a fogászati lézerkezelések, nyitott minden új technika és technológia iránt. Legfőbb érdeklődési területe azonban a parodontológia, a parodontológiai műtétek, amit a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán sajátít el, és a rendelőben is szívesen alkalmaz.
Rendkívül türelmes betegeivel, nem csak fogaikat ápolja, de szükség esetén a lelkükkel is törődik. Elkötelezett hivatása iránt, amit pácienseink visszajelzései is gyakran igazolnak.
Szabadidejében szívesen utazik, kirándul és sportol, de nagyon szívesen olvas mind szakirodalmat, mind pszichológiai témájú és egyéb irodalmi műveket is.
 


 Dr. Pátser Anikó fogorvos

dr. Patser Anikó fogorvos

Fogszakorvos

Specialitása: endodoncia, gnatológia

2010-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, azóta a rendelőben dolgozik, 2013-ban szakvizsgázott konzerváló fogászat-fogpótlástanból. Fő érdeklődési területe az endodoncia, gnatológia, megtartó fogászat. Nyitott az újdonságok iránt, szereti belevetni magát a különleges technikák elsajátításába. Rendszeresen vesz részt szakmai továbbképzéseken, törekszik az alapos, pontos, precíz munkavégzésre. Angol és német nyelven beszél.
Szabadidejében énekel, zongorázik és orgonál. Szívesen sportol, táncol és utazik. Fontosnak tartja az olvasást szakmai és irodalmi témába egyaránt.

 

 


Dr. Markó Krisztina fogorvos

Dr. Markó Krisztina fogorvos

Fogszabályozó szakorvos

 

Specialitása:fogszabályozás, gyermekfogászat, fogpótlások 


Diplomáját 2011-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, fogorvosi szakon. Fogszabályozó rezidens képzését Budapesten végezte államilag támogatott fogszabályozó és gyermekfogászati szakrendelőben. 2015 óta fogszabályozó szakorvosként dolgozik, szeret fogszabályozni… Minden eset más és más, és mivel nincs két egyforma, állandó gondolkodást igényel. Továbbképzéseken való részvételével folyamatosan fejleszti tudását, elsajátítja a legújabb technikákat. A fogszabályozás mellet lelkesen végzi gyermekek és felnőttek egyéb fogászati kezeléseit az ország több városában. Mindig a tökéletes megoldásra törekszik, boldog, hogy azzal foglalkozhat hivatásszerűen nap, ami az álma volt már gyerekkora óta. Szabadidejében szeret a természetben kirándulni, olvasni.


 

Tóbiás Enikő

Tóbiás Enikő fogászati szakasszisztensFogászati szakasszisztens

Az idei évben fejezi fogászati asszisztens képzést, további tervei közt szerepel a klinikai szájhigiénikus képzés elvégzése is. Gyakorlati idejét rendelőnkben töltötte, lelkesedése, precizitása és nyitottsága a páciensek felé meggyőzte rendelőnk dolgozóit és a csapat teljes értékű tagjává vált.
A fogászaton belül nincs olyan terület, ami ne érdekelné, de ha egyet ki kell emelni, akkor a protetika varázsolja el leginkább. Szeretem látni, az összetett munkafolyamatokat és a gyönyörű végeredményt.
Szabadidejében szeret kerékpározni, túrázni.

 

 

 


 Joánovits Andrea

 Joánovits Andrea klinikai fogászati szakasszisztensKlinikai fogászati higiénikus

1996 óta dolgozik fogászati vonalon, szakmai múltja végigvezet a fogászat minden szakterületén, a gyermek fogászattól a szájsebészetig. Szájhigiénikusi munkája részeként kiemelten fontosnak tartja, hogy felkészült és napra kész legyen a szájápolási termékek széles tárházában segítve ezzel a páciensek otthoni szájápolását. Munkájában a legfontosabbnak azt tartja, hogy páciensei megszeressék, megértsék és megtanulják a szájápolás jelentőségét és alapjait, valamint a rendszeres fogászati és szájhigiénikusi szűrések lényegét. Számára a munka a hivatása és kicsit a szerelme is. 2011 óta dolgozik rendelőnkben. Rendszeresen vesz részt szájhigiénikusi szimpóziumokon, továbbképzéseken.
Főiskolai diplomával rendelkezik,  jelenleg jogászhallgató is az egyik budapesti egyetem jogi karán.
Szabadidejében szeret kirándulni, kertészkedni, főzni és "kutyázni". Több környékbeli állatmenhely rendszeres látogatója és segítője.

 


 Bakos Alexandra

Bakos AlexandraKlinikai fogászati higiénikus

Már az egészségügyi szakközépiskola után elvégezte a fogászati asszisztensi képzést, 2005-ben pedig klinikai fogászati higiénikus vizsgát tett. Több évtizede a szakmában dolgozik, rengeteg tapasztalattal rendelkezik a fogászat, kiemelten a fogszabályozás és a szájsebészet területén. Szabadidejében szeret kirándulni, de munkája egyúttal a hobbija is. 

 

 

 

 


Csóka Nikolett

Csóka NikolettFogászati szakasszisztens

2014-ben végezte el az egészségügyi szakközépiskola keretében a fogászati asszisztens képzést. 2015 óta dolgozik asszisztensként. További tervei között szerepel a dentálhigiénikusi szakma elvégzése is. A fogászaton belül számára legkedvesebb  a konzerváló fogászat, de igazából minden terület közel áll hozzá. Munkáját becsületesen és nagy odafigyeléssel végzi. Szabadidejében szívesen kirándul, kerékpározik és rajzol! Mindig mosolyog, vidám természet. 

 

 

 


 

Fogászat Székesfehérvár - Hedent Fogászat és Parodontológiai Központ