Hedent

Ismerd meg Andit közelebbről!

Pácienseink többségének Andreát -azaz Andit, ahogy mi szólítjuk- nem kell bemutatni, hiszen már több mint 10 éve erősíti a HeDent csapatát. Ezalatt rengetegen fordultak meg gondoskodó kezei között.

Andi a maga 20 évnyi tapasztalatával – kezdetben fogászati asszisztensként segítette a fogorvosok munkáját, majd klinikai fogászati higiénikusi végzettséget szerzett, így önállóan is elláthat pácienseket. Ő a legtapasztaltabb higiénikusunk, nála a legjobb kezekben van minden páciens, akiknek fogkőeltávolításra, szájhigiéniás tanácsadásra, vagy felmérésre, fogfehérítésre, esetleg parodontológiai kontrollra van szüksége.

A szakmájánál Andi csak az állatokat szereti jobban. Olyannyira, hogy ő a Putrinka Állat és Természetvédő Alapítvány elnöke, valamint a Mopszokért Alapítvány kurátora is egyszemélyben!

De mondunk még ennél is izgalmasabbat! Andi hivatásos terápiáskutya kiképző és felvezető is!

A kutyákat pedig nem csak kiképzi, de együtt is dolgozik velük: terápiás kutyákkal segítenek sérült vagy beteg gyermekek és felnőttek terápiájában, gyógyulásában vagy életminőségük javításában. Jelenleg Kutyaviselkedés terápiás oktatónak tanul, tehát nem csak kutyák segítségével fog tudni másoknak segíteni, hanem a viselkedészavaros kutyusoknak és gazdáiknak is, a problémák felismerésében, az okok feltárásában és a viselkedészavarok kezelésében.

Mariann Doktornővel már 12 éve dolgozik együtt, és ezen nem is tervez változtatni, ugyanis a fogászat és rendelőnk iránt legalább annyira elkötelezett, mint az állatok iránt.

Mottója, hogy „a felhők felett mindig süt a nap”, és ez nem csak szöveg… Legyen bármilyen borús is az idő, ha Andi megérkezik hozzánk, egy picit mindig kisüt a nap idebent! 😊

 

 

 

Még több Fogápolás magazin

  • Csak elhatározás kérdése – Leküzdhető a téli depresszió

    A téli időszak – számos kellemetlensége mellett – komolyan hathat lelki és fizikai állapotunk romlására is. A depresszió bármelyik évszakban ránk találhat, de ilyenkor ez különösen gyakori.

  • A dohányzás a fogak gyilkosa

    A dohányzás káros hatásairól nap mint nap hallani, de arról nem sokat, hogy ez a szenvedély a fogak épségét is veszélyezteti, sőt, akár halálos szájüregi betegségek kialakulásának is okozója lehet.

  • 10 tipp esős vasárnapokra

    Az őszi-téli napok hűvösebb időjárásának beköszönte együtt jár azzal, hogy mind több időt töltünk otthonunk falai között. Ami azonban néhány napig kellemes és pihentető, az hosszú távon akár nyomasztóvá és unalmassá is válhat. A szabadtéri programok és a friss levegőn való mozgás természetesen ekkor is fontosak, de mi a helyzet...

Európai Regionális Fejlesztési Alap