Hedent

Ismerd meg Andit közelebbről!

Pácienseink többségének Andreát -azaz Andit, ahogy mi szólítjuk- nem kell bemutatni, hiszen már több mint 10 éve erősíti a HeDent csapatát. Ezalatt rengetegen fordultak meg gondoskodó kezei között.

Andi a maga 20 évnyi tapasztalatával – kezdetben fogászati asszisztensként segítette a fogorvosok munkáját, majd klinikai fogászati higiénikusi végzettséget szerzett, így önállóan is elláthat pácienseket. Ő a legtapasztaltabb higiénikusunk, nála a legjobb kezekben van minden páciens, akiknek fogkőeltávolításra, szájhigiéniás tanácsadásra, vagy felmérésre, fogfehérítésre, esetleg parodontológiai kontrollra van szüksége.

A szakmájánál Andi csak az állatokat szereti jobban. Olyannyira, hogy ő a Putrinka Állat és Természetvédő Alapítvány elnöke, valamint a Mopszokért Alapítvány kurátora is egyszemélyben!

De mondunk még ennél is izgalmasabbat! Andi hivatásos terápiáskutya kiképző és felvezető is!

A kutyákat pedig nem csak kiképzi, de együtt is dolgozik velük: terápiás kutyákkal segítenek sérült vagy beteg gyermekek és felnőttek terápiájában, gyógyulásában vagy életminőségük javításában. Jelenleg Kutyaviselkedés terápiás oktatónak tanul, tehát nem csak kutyák segítségével fog tudni másoknak segíteni, hanem a viselkedészavaros kutyusoknak és gazdáiknak is, a problémák felismerésében, az okok feltárásában és a viselkedészavarok kezelésében.

Mariann Doktornővel már 12 éve dolgozik együtt, és ezen nem is tervez változtatni, ugyanis a fogászat és rendelőnk iránt legalább annyira elkötelezett, mint az állatok iránt.

Mottója, hogy „a felhők felett mindig süt a nap”, és ez nem csak szöveg… Legyen bármilyen borús is az idő, ha Andi megérkezik hozzánk, egy picit mindig kisüt a nap idebent! 😊

 

 

 

Még több Fogápolás magazin

Európai Regionális Fejlesztési Alap