Hedent

Karrier

Legyen a HeDent rendelője az új munkahelyed!
Milyen csapat fog fogadni?

Rendelőnkben a csapat összeállításánál arra törekedtünk, hogy olyan emberek számára teremtsünk ideális közeget, akik a szakmájuk iránt elhivatottak, a gyógyítás és a segítségnyújtás a mindenük, és ezt nem félnek sok-sok mosolygással jelezni a munkanap folyamán a pácienseink felé!

Fogorvosaink, asszisztenseink és recepciósaink is pontosan tudják, hogy együttműködés és együtt gondolkodás nélkül nem tudjuk eredményesen végezni a munkánkat, ezért a mindennapok folyamán természetes, hogy segítjük egymást és odafigyelünk egymás igényeire.

Ezen kívül az sem ritka, hogy a szabadnapjainkon is töltünk együtt időt, és elmegyünk együtt fagyizni vagy kirándulni – mert az élet nem csak a munkáról szól!

Kik a pácienseink?

Elsősorban székesfehérvári és a környező településekről származó pácienskör látogat minket. Jellemzőjük, hogy keresik a magas minőséget, ennek megfelelően igényes, jól szituált betegkörrel rendelkezünk. Andi és Viki jóvoltából a pácienseink egészségtudatossága folyamatosan fejlődik, így rengeteg a hűséges, a rendelőhöz ragaszkodó, visszajáró páciensünk, akiknek akkor is nagyon megörülünk, ha csak a boltban futunk össze velük.

Ha pedig arra vagy kíváncsi, mit gondolnak ők rólunk, nézd meg főoldali vélemény blokkunkat.

Milyen lesz a munkába járás?

Rendelőnk 1-2 perces sétával elérhető a György Oszkár térről, ahol a 10, 11, 13, 14, 17, 26, 26A, 27, 36, 37 és 38-as buszokkal juthatsz el. Ha pedig autóval jönnél, közvetlenül a rendelő előtt, az utcán parkolhatsz, a megközelítés így egyszerű, ráadásul a városközponthoz nagyon közel vagyunk, tehát remélhetőleg nem is fog sok időt elvenni Tőled a munkába járás!

Hogy néz ki a munkahelyem, milyenek a munkakörülmények?

A legjobb, ha képek beszélnek helyettünk!

Nézd meg, hogyan néz ki a rendelőnk, hol várakoznak a páciensek, hol öltözhetsz át és hol pihenhetsz meg a nap folyamán, ha egy forró teára és egy kis beszélgetésre vágysz!

 

Milyen munkakörben csatlakozhatsz hozzánk?
Európai Regionális Fejlesztési Alap