Hedent

Sára doktornő várja a legkisebbeket!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy élete első fogorvosi vizitjére szinte mindenki vissza tud emlékezni. A szerencsésebbek jókedvűen távoztak a székből, és talán még egy jópofa matricát is kaptak ajándékba, miután a doktor néni megdicsérte őket, amiért szépen mossák a fogaikat. Sajnos azonban nem mindenki ilyen szerencsés, sőt…

Az a tény, hogy ilyen sok „fogorvosfóbiás” felnőtt páciens létezik, nagyon gyakran vezethető vissza egy gyermekkori traumatikus emlékre. Néha még ma is hallunk olyan történeteket, amikor 5-6 éves páciensekkel durván bántak, nem hagytak nekik időt, hogy megszokják az eleve kissé félelmetes helyzetet, lefogták a kezüket… a többibe jobb bele sem gondolni.

Mi a HeDentnél hisszük, hogy a fogászatnak a legkisebb páciensek számára sem kell ijesztőnek lennie!

Éppen ezért örültünk nagyon annak, hogy csatlakozott hozzánk Miklós Sára Doktornő, aki kifejezett örömét leli abban, ha a legkisebbek számára is bebizonyíthatja, hogy a fogorvos bizony nem mumus, nem kell tőle félni!

Számára az a legnagyobb öröm, amikor a kezdetben félős csöppségek már vidáman, mosolyogva mennek ki az ajtón, vagy amikor büszkén elújságolják, mi mindent tettek azért, hogy szépek és épek maradjanak a fogaik.

Persze a gyermekfogászaton sem mindig minden fenékig tejfel, nálunk is előfordulnak néha pityergős látogatók. Szerencsére Sára Doktornő szép mosolya és hihetetlenül kiegyensúlyozott és nyugodt kisugárzása, türelmes természete mindig vigasztalóan hat a picikre. Pontosan tudja, hogy félni, néha picit sírdogálni természetes, és nem baj! Ha nem sikerül a kezelést az első találkozás során elvégezni, már azzal is sokat nyerünk, ha egy jót beszélgetünk helyette a csöppségekkel!

Célja az, hogy a fogorvos látogatása a gyermekek számára normális része legyen az egészséges életmódnak, és hogy korán, még kezdeti stádiumban felfedezze az esetleges rendellenességeket, rossz szokásokat, amik a felnőttkori problémák legfőbb okozói.

Ha pedig felnőttként szeretnél a Doktornőhöz ellátogatni, azt is megteheted, ugyanis örömmel vállalja fogmegtartó kezelések és fogpótlások elkészítését is!

Még több Fogápolás magazin

Európai Regionális Fejlesztési Alap