Hedent

Dr. Jókai Blanka

Parodontológia

2021-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

Már kisgyermekként is nagyon kreatív voltam és jó kézügyességgel rendelkeztem, mindig szerettem aprólékos, precíz dolgokkal foglalatoskodni. Ehhez társult később egy egészségtudatosság, a segítségnyújtásra és a gyógyításra való vágy, valamint a biológia, főleg az emberi test iránti érdeklődés. Így nem volt kérdés, hogy olyan szakmát szeretnék, ahol mindezeket ötvözni tudom.

Fogorvosi munkám során kiélhetem magam az alkotásban, használhatom a kreativitásom és a kézügyességem, illetve gyógyíthatok, ezáltal szebbé tehetem más emberek mindennapjait. Fontosnak tartom, hogy a pácienseimmel bizalmi kapcsolatot építsek ki, és félelmüket eloszlatva, jó hangulatban teljenek a kezelések.

Fő érdeklődési területem a parodontológia, a fogágybetegségek gyógyítása. Filozófiám, hogy fogorvosként nemcsak a fogakat kell gyógyítanunk, hanem egészben kell vizsgálni a pácienseinket. Egészséges fogágy nélkül pedig nincs egészség, hiszen a fogágyunk állapota kihatással lehet akár az egész szervezetünkre. Minden beavatkozást törekszem parodontológiai szemléletmóddal végezni.

Ezen kívül nagyon szeretem a restauratív fogászatot, azon belül is főleg az esztétikai fogászat a kedvencem.

Európai Regionális Fejlesztési Alap