Hedent

Dr. Markó Krisztina

Fogszabályozás

A fogászati légkörrel nagyon korán megismerkedtem. Családunkban már van fogorvos, így annak rendelőjében még gyerekként beleszerettem a fogászat légkörébe, az eszközökbe, az orvoslásba és az emberekkel való színvonalas gondoskodásba.

Számomra a fogpótlások és a fogszabályozó kezelések megtervezése, maga a tervezés folyamata a legnagyobb kihívás, hiszen hatalmas felelősség, hogy ne csupán esztétikus legyen egy fogsor, de tökéletesen is funkcionáljon. A legtöbb esetben ezek a legnehezebbek, hiszen minden tized milliméternek óriási jelentősége van.

A fogszabályozást azért választottam, mert folyamatos kihívásra és motivációra találok benne. Az esztétikai igényesség mellett magas szintű empátiára és együttműködési készségre is szükség van ahhoz, hogy a kezelés sikeres legyen, a páciens pedig elégedetten és örömmel térjen vissza a kontrollokra.

Több éve dolgozom már a Hedent rendelőjében és minden kollégám felé maximális a bizalom, felnézek szakmai tudásukra. Remek az összhang közöttünk azoknál a kezeléseknél is, ahol csapatmunkára van szükség. Talán éppen ennek a bizalomnak köszönhető, hogy én magam is bátran kérném bármelyikük segítségét, ha kezelésre lenne szükségem.

Európai Regionális Fejlesztési Alap