Hedent

Dr. Pátser Anikó

Gnatológia

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán, 2013-ban szakvizsgáztam konzerváló fogászat és fogpótlástanból. A szakvizsga után különösen az endodoncia és a gnatológia iránt kezdtem el érdeklődni.

Annak ellenére, hogy sok páciens mindennapjait keseríti meg az állkapocs ízületi és harapási probléma, valamint az abból adódó fájdalom és egyéb kellemetlenség, a gnatológia jelenleg kevéssé ismert terület a fogorvosláson belül.

Ezen a területen is a legfontosabb a megelőzés: a legtöbbet a problémák kialakulása vagy súlyosbodása ellen tehetünk, de komplex kezeléssel és több szakember célzott bevonásával gyógyítani is tudjuk pácienseinket. Szerencsére a Hedent csapata olyan szakemberekből áll, akikkel megvalósítható a páciensek összetett, gnatológiai ellátása is.

Munkám során különösen fontosnak tartom, hogy úgy végezzek szakmailag minőségi munkát, hogy eközben a páciens igényeit is kielégítsem, igyekszem nem csak egy fogra, hanem a fogsor és a mosoly teljes körű ellátásra törekedni.

Szabadidőmben szeretek olvasni, zongorázom és orgonálok, szívesen olvasok, kertészkedem. Szeretek a családommal túrázni. Ha időm engedi, bútorfestésben élem ki az alkotási vágyamat. Két gyermek édesanyja vagyok.

Európai Regionális Fejlesztési Alap