Hedent

Teleky Sándor

Csontkovács

Negyedik generációs csontkovácsként, az egyedi Teleky-metodika módszerével kezelem a pácienseket. A Teleky-metodika egy sajátos terápia, melynek tudása családunkban, apáról fiúra száll és a családi tradíció során fejlődött a jelenlegi szintjére.

A nagypapám már egész korán megismertetett az örökségemmel. Később az édesapám keze és felügyelete alatt kezdtem magam is gyógyítani, majd a Szegedi Egészségügyi Főiskolán elvégzett évek után átvettem az édesapám praxisát.Félévszázados szakmai tapasztalattal és a munkában megszerzett tudással támogatom pácienseim komplex gyógymódját.

Egyre több fogorvos ismeri fel az egyébként egyáltalán nem elhanyagolható kapcsolatot a fogak egészsége és a gerincünk állapota között.

Állkapocsproblémák, temporomandibularis diszfunkciók, kereszt-, mélyharapás korrigálása azok, amiben a legtöbbször a segítségemet kérik. A terápiában minden mozzanat előre megtervezett, anatómiai elemzéseken alapul, a biofizika és a biomechanika törvényszerűségére épül.

A legfőbb szempont a gyógyítás során, hogy nincs típus eset, minden eset más, minden egyes probléma egyedi. Ez egyben az egyik közös nevezőnk is, melyet a Hedent szakmai vezetésével mindketten vallunk. Személyre szabott kezelések során egyedi, kifejezetten a páciens anatómiájához igazított terápiát és fogászati beavatkozást kapnak a páciensek.

Európai Regionális Fejlesztési Alap